luni, 29 aprilie 2013

Top disco superb


Un top deosebit, original, personal n-am vazut inca unul asemanator. Are cusute pe fata multe modele din plastic stralucitor, care sclipesc in lumina in multe reflexii si culori si nu deranjeaza la purtare. Este elastic, se muleaza pe silueta. Splendid, numai bun de party!
Dimensiuni - free size, extrem de flexibil, se muleaza pe orice silueta recomand totusi S-M; lungime - 52 cm
Material - 100% vascoza
Stare - nou fara eticheta
Pret - 45 lei

miercuri, 24 aprilie 2013

Sacou retro Yves Saint Laurent - pret promotional!




Va prezint un sacou anii ’ 80 de la Yves Saint Laurent, colectia Rive Gauche; atat de plin de personalitate, incat nu a vrut sa stea la pozat, a iesit pe unele locuri albastru, desi culoarea lui reala este mov-indigo (cea din poza de detaliu cu eticheta brand-ului). Este un sacou splendid, din blend de bumbac si matase naturala, model cu umeri  si maneci bufante, cambrat si cu nasturi imensi, absolut superbi! Are o tinuta foarte buna si este captusit integral cu matase naturala. Articol rar, de colectie, pour les connaisseurs!
Dimensiuni – umeri - 43 cm; bust max - 102 cm; talie - 86 cm; lungime maneca - 64 cm; lungime - 57 cm
Material – blend in bumbac si matase naturala dupa textura (nu are eticheta aferenta)
Conditie vintage impecabila
Pret – 155 lei Pret redus - 100 lei

duminică, 21 aprilie 2013

Blazar vintage elegant Vera Mont



Un blazer avangardist, cu un croi care sigur va intoarce priviri. Se inchide in nasturi, ascunsi de esarfa eleganta de deasupra sau se poate purta deschis, oferind amplitudine si efect oricarei tinute. Materialul este un voal matasos, transparent, in nuante metalizate de turquoise. Deosebit, o piesa rara.
Dimensiuni – umeri – 41 cm; bust – max 98 cm; talie – 86 cm; lungime – 56 cm; lungime maneca – 60 cm (maneca este evazata si trebuie sa acopere palma, in stil victorian)
Material – voal din poliester
Stare – impecabila, perfect conservat
Pret – 48 lei

Rochie turquoise cu dantela



O rochie absolut minunata, o provocare vizuala prin culoare si caderea minunata pe corp. Materialul este satinat, cu fundite imprimate de aceeasi culoare (cu aspect de brocart subtire), iar danteluta de la poale de aceeasi culoare este divina. Spatele este decoltat in V, ce ii da un aer foarte sexy si jucaus. Nu este captusita (nu are nevoie), deci foarte racoroasa. Bata din talie (pe elastic) este prevazuta cu gaici pentru curea. Splendida. Atentie - culoarea este turquoise, nu albastru!
Dimensiuni – masura S pe eticheta; bust – 85 – 95 cm (reglabil in spate); talie – 60 – 70 -80 cm (pe elastic); sold – max 106 cm; lungime (cu bretele) – 95 cm
Material – poliester cu aspect satinat
Stare – impecabila
Pret – 68 lei

sâmbătă, 20 aprilie 2013

Bluza din matase naturala





O bluza bleumarin uni, din matase naturala plina, deosebita datorita gulerului superb, ce cade pe umeri. Se inchide in fata cu nasturasi. Model deosebit.
Dimensiuni - masura 42 pe eticheta; bust - 100 - 104 cm; talie - 98 cm; lungime - 60 cm
Material- 100% matase naturala
Stare - impecabila
Pret - 45 lei

Sacou superb Escada by Margaretha Lay, din blend de matase naturala (55%) si lana virgina (45%)




Sacou superb Escada by Margaretha Lay, din blend de matase naturala (55%) si lana virgina (45%)
Un sacou magnific, perfect atat ca textura, dar ca si croi. Este exclusiv din fibre naturale (matase naturala si lana pura virgina), adorabil la purtare, se asaza minunat si are o culoare calda superba (o nuanta de bleu-ciel greu de surprins in poze). Modelul este lung (redingota), iar numele brand-ului se regaseste cu mandrie pe captusala si pe nasturi. Pentru zile si atitudini pozitive.
Dimensiuni – umeri – 40 cm; bust – 100 - 102 cm; talie – 84 cm; sold – 108 – 110 cm; lungime maneca – 58 cm; lungime – 80 cm
Material – 55% matase naturala; 45% lana pura virgina
Conditie – impecabila
Pret – 99 lei

marți, 16 aprilie 2013

Sacou vintage din catifea de bumbac - pret promotional!




Un sacou superb, clasic si etern elegant, dintr-o catifea de mare clasa, extrem de calitativa, cum rar se intalneste. Croi clasic si lejer, se inchide in 3 nasturi si ca detaliu de maxima finete, a se observa captusala. Incomparabil mai frumos in realitate, catifeaua se pozeaza foarte greu.
Dimensiuni - umeri - 38 cm; bust - 104 cm (neintins); talie - 96 cm; lungime maneca - 55 cm; lungime - 65 cm
Material - catifea din 100% bumbac
Conditie vintage impecabila
Pret - 65 lei Pret redus - 48 lei

duminică, 14 aprilie 2013

Fusta din matase naturala Prada, autentica



 

O fusta splendida, din matase naturala cu o textura foare plina, extrem de calitativa si suava, semnata Prada. O nuanta clara de negru, imbogatita de reflexele luminii (orice distorsionare este cauzata de aparatul foto). Croi clasic-creion, cu doua buzunare mari pentru originalitate si se incheie la spate cu un fermoar ascuns. Nu este captusita (nu necesita). Pot sa spun ca este perfecta, incomparabil mai frumoasa decat in poze, face cinste cu brio marelui nume pe care il poarta, casa Prada.
Dimensiuni - masura 44 italiana pe eticheta; talie - max 76 cm; sold - max 104 cm; lungime - 75 cm
Material - 100% matase naturala
Conditie - impecabila, aspect de produs nou
Pret - 98 lei

luni, 8 aprilie 2013

Rochie vintage anii ’60 Vera Mont Paris




 

O rochie maxi vintage splendida, de o frumusete care iti ia ochii! Materialul cu tinuta se asaza minunat pe silueta, legandu-se la spate cu o funda lata. Manecile sunt fluture, largi si vaporoase, este captusita integral si se inchide cu un fermoar lung la spate. Incomparabil mai frumoasa in realitate, culori vii si puternice, o piesa de colectie pentru amatoarele de vintage.
Dimensiuni – masura 42 pe eticheta; bust – 90 - 95  cm; talie – 72 cm; sold – permisiv; lungime – 140 cm.
Material – voal din poliester
Conditie vintage impecabila
Pret – 79 lei

sâmbătă, 6 aprilie 2013

Cercei vintage din sticla cu inimioare




Cercei vintage XXL clips, din sticla transparenta. Foarte usori in urechi. SUPERBI!
Dimensiune - 12 cm
Conditie vintage impecabila
Pret - 65 lei Pret nou - 50 lei